AED

rotaid_wand.jpg

De Rotaid AED producten van het Solid gamma zijn innovatieve wandkasten voor een herkenbare en robuuste behuizing van uw Philips AED toestel. De karakeristieke ronde vorm en groene kleur maken uw AED snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten geen ruimte voor interpretatie. Deze robuuste wandkast bevat dan ook levensreddende apparatuur.

Met een intuïtieve draaibeweging zijn de kasten van het Solid gamma snel en eenvoudig te openen. 

Doordat de gehele kap wordt verwijderd, heeft u volledige toegang tot de AED, die na het openen dan ook snel te grijpen is. Een lederen band vangt de kap op en zorgt ervoor dat deze niet op de grond valt en eventueel beschadigd wordt.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5mm. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV filters die zorgen voor een adequate bescherming tegen direct en indirect zonlicht. Uiterlijk verval, roest en ophoping van vuil zijn dus uitgesloten.


Er zijn 4 types :

Rotaid Plus : voor droge reine binnenomgevingen

Rotaid Solid Plus : voor onreine en vochtige binnenomgevingen

Rotaid Solid Plus heat : buiten buiteninstallatie

Via een op maat gemaakt verwarmingselement wordt de temperatuur volautomatisch op tenminste 5°C gehouden. Ook als de buitentemperatuur daalt tot -25°C. Door gebruik te maken van een  intelligent verwarmingsysteem gebruikt de verwarming enkel de hoeveelheid stroom die benodigd is. Het element is daarmee bijzonder efficiënt en energiezuinig. Het element dient enkel te worden voorzien van een stekker en behoeft geen externe voeding of transfo. De materialen zijn beproeft in de buitenlucht en zorgen voor een langdurige bescherming van uw AED.

Brochure (PDF) downloaden

Life indoor kast : voor een droge binnenomgeving, light versie