Mindray D1 defibrillator

Elk jaar worden bijna 30.000 mensen in België door plotselinge hartstilstand getroffen. De meerderheid van deze mensen ziet dit niet aankomen en heeft vooraf geen symptomen. Helaas overleeft minder dan 7%, vaak omdat de hulpdiensten niet op tijd aanwezig zijn.

Een plotselinge harststilstand wordt meestal veroorzaakt doordat het elektrische systeem van het hart ontregeld raakt, waardoor het hart niet meer goed klopt. Doordat het bloed niet meer goed door het lichaam wordt gepompt, verliest het slachtoffer het bewustzijn en is normaal ademen niet meer mogelijk. Als er niet direct behandeling plaatsvindt, zal de persoon waarschijnlijk overlijden.

Reanimatie is belangrijk, maar reanimatie alleen kan het normale hartritme niet herstellen. Een schok van een defibrillator is de meest effectieve manier om het normale pompritme van het hart te herstellen. De overlevingskans van het slachtoffer is het grootst las binnen de vijf minuten na de hartstilstand een schok wordt toegediend. Gebruik van een AED wil niet zeggen dat iemand met een hartstilstand altijd overleefd, maar als de juiste hulp eerder ter plaatse is, kunnen er meer levens gered worden.

Met de Mindray defibrillators kan vrijwel iedereen de belangrijke oorzaak van een plotselinge hartstilstand behandelen door snel en effectief een schok toe te dienen. Zo kunnen overal levens worden gered : op het werk, tijdens het sporten, onderweg, …

Mindray, de meest innoverende producent op het gebied van automatische externe defibrillators (AED) heeft de Mindray D1 defibrillator ontworpen voor gewone mensen in ongewone situaties. De DE1 AED is niet alleen het meest betrouwbaar en het eenvoudigst in gebruik maar tevens het snelste toestel in zijn klasse.

Het is zo eenvoudig in gebruik dat u het leven van een collega, vriend of iemand anders kunt redden die door een plotselinge hartstilstand wordt getroffen.

De Mindray D1 is klein en weegt slechts 1,5kg. Duidelijke, rustig gesproken instructies alsook visuele begeleiding op een kleurendisplayleiden u door elke defibrillatorstap en helpen u bij het reanimeren. Geïntegreerde SMART-pads die op de blote huid van het slachtoffer worden geplaatst, detecteren uw handelingen en zorgen dat de instructies van de defibrillator hieraan worden aangepast. De kindermodus zorgt voor een simpele overschakeling tussen volwassenen en kinderen met dezelfde PADS. 2-talig.

 

 

DE NIEUWSTE EN MEEST COMPLETE AED

  • KLEURENDISPLAY
  • KINDERMODUS
  • MODULAIRE PADS
  • MEERTALIG

 

 

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website te optimaliseren.
Lees meer.